Home

Ads

Google Search powered by SpyMASTER

Thursday, July 8, 2010

8 July 2010


08 July 2010

Today,perkara2 yg aku buat same as usual.. Abis kelas je blik umah.. Lepak umah.. Bosan je.. Then,dlm kul 3.30 ptg, tbe2 mmbe mintak tlg bwk die gi kedai kasut.. So layan je.. Ape ade hal.. Mmbe sndiri.. Dah setel sgala hal,mmbe pn dah dpt kasut baru,mse utk blik umah.. Smpi je kat umah.. Tgk my luvly JKN,kesian plak.. Kotor gile.. Dah lme x bsuh.. Dah alang2 mmber nk bsuh moto,aku pn ape lagi.. Join sekaki la.. Dlm pkul 6.15 ptg,siap sudah.. JKN ku kembali berkilat..hehe.. Dah siap 2,aku rse mcm nk ronda2 je kat tmn aku ni.. Amik angin la katakan.. hahaha.. So aku ajak la mmbe serumah aku ikut skali.. Smbil ronda2 2,ternampak pelangi.. Aku pn capture la pic.. Then tgk kat sebelah kanan plak sunset.. Awan pn nmpk cntik je.. So aku pn mmburu port2 yg cantik utk aku capture pic sunset.. Jmpe la jgak port yg baik.. Aku capture gmbar dlm 4 5 gambar n trus grak blik umah.. Pic nye aku share kat bwh.. Malam plak aku x kuar gi mne2 pn.. Duk umah je smbil siap kn assignment.. Dinner plak aku dpt satu resepi baru.. Telur masak ape ntah.. Aku main hembus je.. Tpi nsib bek sedap.. hahaha.. Ok.. Ini sahaja la post ni..




No comments:

Ads