Home

Ads

Google Search powered by SpyMASTER

Thursday, July 29, 2010

Away for 3 days..

Aku akan berjauhan dari internet selama 3 hari bermula dari hari ini kerana aku akan balik to my hometown sebab aku akan attending event Charity Ride KOM135 @ Muar.. So,aku akan sangat2 sibuk.. Traffic confirm2 akan jatuh merudum akibat tak berblogwalking.. Aduyai.. Tapi takpe lah,bukan selalu pun.. Ok,nanti aku akan kongsikan tentang Charity Ride tu bila aku dah tak busy.. So,tunggu ye..

No comments:

Ads