Home

Ads

Google Search powered by SpyMASTER

Friday, July 23, 2010

First time dapat award..


Salam.. Yeah!! Ini lah first award yang aku baru dapat sepanjang aku menceburi dunia blogger yang dianugerahkan oleh Cik Tom.. hehe .. Tak sangka ada juga orang yang nak bagi award kat aku walaupun blog aku ni x seberapa je.. Almaklum lah,aku ni blogger baru.. Masih nak menyesuaikan diri lagi dengan blogger dan banyak lagi yang aku tak tau.. Kepada yang otai2 dalam blogger ,bagi lah sedikit tunjuk ajar ye..hehe.. Apa2 pun,thanks sangat2 kepada Cik Tom ye.. TQ very much 4 the awards..

1 comment:

Tomato Gurl's Life said...

sm2...
cik tom pn br jdk blogger smggu lebih..hehe...
jom meriahkan dunia blog..wink2~

Ads