Home

Ads

Google Search powered by SpyMASTER

Thursday, July 8, 2010

New Semester At Poli JB..

Yeah.. X sangka btul.. Dah sem 5 dah aku ni.. Tggl sem ni n sem 6 je utk ak struggle dpt kn pointer yg baik.. Rse mcm sekejap je.. Ble fkir2,mcm x puas plak study.. Insyaallah klu ade rezki,nk smbung degree plak.. Mybe nk lari dri elektronik.. nk try elektrik plak.. Amacam?? Ok x?? hehe.. Syok2.. Pada semester lpas telah aku merasa alam pekerjaan dgn menjalani latihan industri di Syarikat Air Johor Holdings Sdn Bhd.. Mmg best praktikal kat sini.. Mcm2 gak yg aku blajar.. Psl kehidupan pn byk.. Semasa semester 2 gak,aku lenjan ride abis2 abisan.. Kaw2 pye.. Aku ride ke Cameron Highland,Perak,Port Dickson n byk lgi la.. Aku gak ade bwt event utk group KOM135 Kluang n aku invite kwn2 KOM135 yg len.. Mmg syok abis.. Duit pn abis.. hahaha.. Disini aku nk kongsi skit pic2 yg aku capture spnjang sem itu.. Aku upload skit je.. 3 4 keping je.. Malas nk upload byk2.. Pic nye beratus2.. Klu ade mse aku upload lgi.. Ok.. Utk sem ni plak,aku berazam nk study btul2.. Mau dpt pointer terbaik kaw2 pye.. Doakan aku ye kwn2..

No comments:

Ads