Home

Ads

Google Search powered by SpyMASTER

Friday, July 23, 2010

A Week With Full Of Challenge..

Salam.. Untuk entri kali ini, aku akan cerita tentang apa yang berlaku dalam minggu ni.. Tapi pada aku,nothing yang extraordinary berlaku.. Just same as the other week.. Minggu ni adalah minggu yang ke-5 aku berada dalam sem 5.. So,bila dah minggu ke-5 ni,paham2 je lah.. Assignment,quiz,lab report n many more konfirm2 banyak punya.. Pening woo kepala.. Tapi 2 suma biasa lah.. Adat sebagai student.. Tapi yang paling memeningkan kepala aku adalah my final project.. Untuk final project tu,this week sepatutnya aku dah kena buat perlaksanaan projek berdasarkan takwim yang telah diberikan by my lecturer.. Tapi lect 2,masih tak puas hati dengan aku punya projek,dia mintak supaya aku tambah lagi sensor pada projek aku tu.. Untuk pengetahuan,untuk final projek tu aku akan merekacipta sebuah robot.. Nak tau robot apa?? Tunggu bila dah siap nanti k.. Berbalik kepada hal sensor tadi,memang pening kepala aku nak fikirkannya.. So tiba2 aku teringat kat facebook,apa lagi aku terus taip kat status.. Then ada seorang bro ni bagi idea kat aku suruh tambah sensor cahaya,bluetooth dan temperature.. Memang terbaik la bro tu.. So aku pun discuss dengan my project partner dan dia pun setuju.. Tapi lect. tu,aku belum jumpa lagi.. Aku harap2 dia setuju la.. Ermm,aku rasa dia akan setuju punya la.. Sebab lect. yang supervise projek aku ni memang sempoi dan terbaik.. Aku punya proposal project simple je tapi dia approve dan dia kata aku dan partner aku tu dah tak payah fikirkan pasal proposal lagi sedangkan kawan2 aku yang lain masih bertungkus-lumus buat proposal.. hehe.. Really thanks to my lect. Apa2 pun doakan yang terbaik k untuk projek aku kawan2 semua.. Sepanjang minggu ni juga aku semakin aktif berblogwalking.. Aku sudah mula merasa keseronokan berblogging.. Dan dalam minggu ni juga ada la juga berlaku something pada my luvly motorcycle.. Tak serius pun tapi bila difikirkan memang kelakar.. hahaha.. Aku tak nak ceritakan.. Biarlah aku dan kawanku yang bersama2 dengan aku masa tu je yang tau.. hehe.. Ok,Ini sahajalah coretan aku untuk minggu ni.. Berjumpa lagi pada entri yang akan datang..

2 comments:

misyamissyou said...

wah..smoge berjaye projek tu..cm best je..

SpyMASTER said...

ok.. thanks ya..

Ads