Home

Ads

Google Search powered by SpyMASTER

Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


Yezza.. Ini first time aku ikut segmen brader BEN ASHAARI.. Memang terbaik blog brader ni.. Yang kenalkan blog brader ni kat aku kawan aku gak Semut Sengal.. Apa2 pun kalau nak tau lebih lanjut,klik je banner diatas.. Okey..


5 comments:

mas saari said...

salam singgah dari segmen abg Ben...
Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no. 66

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Jom main Layang-Layang dengan Nadh nak?

Golden Rose said...

salam perkenalan....dtg gegar disini...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Azza Firza said...

azza gegar sini, mari gegar bel0g azza juga ye, happy bl0gging :)

http://zaza96.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

Ads