Home

Ads

Google Search powered by SpyMASTER

Wednesday, May 4, 2011

Paling menjengkelkan.. Hahaha


First sekali aku rasa konfirm entri aku kali ini mesti kena damn dengan peminat budak ni.. Oh No.. Damn!! Damn!! Tapi takpelah sental aje..

Haha.. Untuk entri ni,aku bukan nak cerita Si budak Hingusan Justin "BIBIR" sebagai agen i.l..lu.m.i.n.a.t.i tapi pasal beberapa budak yang buat flashmob untuk si justin tu kat pavilion. Hahaha.. Dah macam haremmm dah aku dok tengok diorang terkinja-kinja dalam video tu. Boleh kata ramai gak budak melayu yang terlibat. What the hell gurl?? Korang tak malu ke? Korang ingat korang boleh jadi top ke terkinja-kinja kat situ.. Aduhai.. malu beb.. Toksah la nak fanatik sangat kat justin "bibir" tu.. Malu beb.. Malu la.. hahaha.. Korang tengok la sendiri video kat bawah ni.




psst : Anip,jgn marah ye aku masukkan komen kau ngan aku.. Sekadar hiasan sahaja.. hahaha.. Kita kan sama-sama blogger..


3 comments:

muhamad hanif said...

lepaklepak..gua dahla peminat justin bieber tuu..

kahkahkah !

SpyMASTER said...

haha.. padan muka.. jgn layan justin bieber.. lagu die bahaya..

aiskacang89 said...

budak2 perempuan?omg..sedar la segera..korang (budak2) bertindak mcm ni,
ini lah penyumbang untuk si giler seks yg sedang mencari mngsenya untuk melempiaskan nafsu binatang tu..huh.. mak ayah pulak jgn le nak sokong sgt anak korang mcm ni..bangga sgt ke?? sorry ini cuma pendapat aku jep

Ads