Home

Ads

Google Search powered by SpyMASTER

Wednesday, August 3, 2011

Cuci-Cuci Mata Di Cameron Highlands

Yezza. Untuk kali ke-empat nya aku datang ke Cameron Highlands. Antara tempat dimana korang boleh merasa kedinginan udara yang agak sejuk2 ayam. Hahaha. Ada ke ayat macam tu. Sejuk tu memang sejuk tapi takde la sejuk sangat. Apa2 pun tempat ni memang best. Lagi2 kalau korang nak tenangkan fikiran. Pemandangan pun masyuk je. Untuk kali yang ke-empat ni,aku ke cameron bersama rakan2 dari kelab permotoran aku la. Konvoi. Kami bertolak pada 15 julai dan pulang pada 17 julai 2011. Dengan bermacam-macam ragam. Dan pelbagai dugaan berlaku,namun itu semua tidak mematahkan semangat kami semua. Apa2 pun ride ni memang terbaik. Syok abis. Korang layan je la video yang aku share kat bawah ni.

No comments:

Ads