Home

Ads

Google Search powered by SpyMASTER

Wednesday, September 19, 2012

I'm back. Back again. Yeahaaaa!!!



Assalamualaikum. Ya. I'm back. Bak kata Arnold "Susah nak eja". Alhamdulillah. Setelah sekian lama menyepikan diri dalam dunia blogger, akhirnya dah sampai masa untuk aku comeback semula. Rasanya aku dah ready untuk bermula dari awal semula. 'Rebranding' kata omputih. hehe. Kalau ikut plan asal, aku nak comeback dlm bulan ogos ritu. Tapi atas sebab-sebab tertentu, terpaksa postpone. Ok, cite banyak sangat pun tak guna. Let me introduce. Ehemmm. Penjenamaan semula blog ini. Selepas ni, aku akan banyak bercerita ttg main theme blog ni seperti motosikal, pelancongan, fotografi, graphic design and others. 

Motosikal : Aktiviti Konvoi, Event motosikal, tips ttg motosikal dan lain-lain yg berkaitan dgnnya.
Pelancongan : Sudah tentu mengenai tempat-tempat pelancongan yang menarik yg mungkin akan aku jelajahi ataupun melalui pengalaman org lain.
Fotografi : DSLR, teknik-teknik fotografi, info terbaru dan lain-lain yg berkaitan
Graphic Design : Dalam ni aku akan banyak bercerita tentang tutorial dan editing.


Ok itu saja entri aku utk kali ini. Hope aku dapat stay utk mengaktifkan diri dlm berblogging. Thanks pada yg masih support aku. 

p/s : Header dan background juga telah aku tukar kpd yg baru sebagai nafas baru blog ini. Yezza!

No comments:

Ads